Egerszalók látkép

Madártávlat

Egerszalóki táj

Egerszalók

Információk:

Mezőkövesdről

Bogácsról

Egerszólátról

Egerszalók - Impresszum

Jogi feltételek:

A Tulajdonos az egerszalokinfo.hu portált információs célból hozta létre és üzemelteti.

Az oldal célja: Egerszalók község minél szélesebb körben történő megismertetése az idelátogató hazai és külföldi vendégek, és az egerszalóki lakosok számára.

A Tulajdonos előzetes írásos engedélye nélküli kereskedelmi felhasználása mind egyes részletekben, mind egészében tilos.

A portál teljes megjelenése és tartalma a Tulajdonos szellemi tulajdona - vagy egy másik fél részéről a Tulajdonos használatára átengedett anyag - és mint ilyen, a hatályos szerzői jogvédelmi törvények védelme és hatálya alá tartozik. Az itt közzétett bármilyen természetű anyag (rajz és fotó, animáció, film, szöveg, hanggal és hang nélkül) a Tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem publikálható, nem reprodukálható.

Előzetes írásos engedély, szerződés nélkül nem lefordítható, nem adaptálható.

Az információk feltöltésekor igyekszünk egyértelműen jelölni a szerzői jogok által védett anyagokat, mégis előfordulhat, hogy véletlenül megjelentetésre kerülnek olyan anyagok, melyek jogvédettsége számunkra nem ismert.

Nem teszünk közzé szándékosan olyan tartalmat, melyről tudjuk, hogy szerzői jog által védet.
Ha mégis felfedez az oldalon olyan anyagokat, információkat, melyek közlése szerzői jogokat sért, kérjük, először velünk lépjen kapcsolatba, hogy a jogsértő magatartást - mely szándékaink ellenére történt - késedelem nélkül megszüntethessük.

A weboldal részeit Ön kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a weboldal így többszörözött részének a továbbhasználatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.

A website-on közzétett valamennyi információ és adat tájékoztató jelleggel jelenik meg. Ezek az adatok, információk a Tulajdonost kötelező érvénnyel nem kötik.

Technikai követelmények:

Egerszalók Község portáljának megtekintéséhez Internet Explorer 5, Netscape 4.7 vagy Opera 7. vagy ezeknél magasabb verziószámú internetes böngészők használatát javasoljuk.

© www.egerszalokinfo.hu.

Írjon a szerkesztőnek vagy hívja a 30/363-2391-es telefonszámot!

:: Gyógy - wellnessfürdő :: :: Strandfürdő :: :: Hotel  - panzió :: :: Apartmanok ::
:: Főoldal :: :: Hírek - infók :: :: Impresszum :: :: Médiaajánlat ::